
Glutensiz Nokta Bostanlı
Glutensiz Nokta - Bostanlı, Bostanlı, 1794. Sk. 6/C, 35590 Karşıyaka/İzmir
Glutensiz Nokta - Bostanlı, Bostanlı, 1794. Sk. 6/C, 35590 Karşıyaka/İzmir
67,90₺ Orijinal fiyat: 67,90₺.39,90₺Şu andaki fiyat: 39,90₺.
Stokta yok
Aynı Gün Kargo
İade Garantisi
Kalite Garantisi
7/24 Destek
Dr. Oetker Glutensiz Ekmek Karışımı 291 gr
SKT: 07/2024
İçindekiler: Nişasta, pirinç unu, kabartıcılar (glukono delta lakton, sodyum bikarbonat), şeker, ekmek mayası, kıvam artırıcı, tuz, yumurta akı tozu, mahlep, aroma verici (susam içerir).
Hazırlanışı: Tarife göre ilave edilecekler;
Hamur için:
300 ml (1,5 su bardağı) ılık su (38°C-40°C)
20 ml (2 yemek kaşığı) sıvı yağ
Üzeri için:
20 ml (2 yemek kaşığı) sıvı yağ
Kalıp önerisi:
11X25 cm baton kalıp
Hamurun hazırlanışı
Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Turbo pişirme: 180°C (önceden ısıtılmış)
Alt-üst pişirme: 180°C (önceden ısıtılmış)
Un karışımı ve mayayı bir kaba alın ve kaşıkla karıştırın. Üzerine ölçülü suyu ve sıvı yağı ilave edin. Mikserin hamur karıştırıcı uçları ile 2-3 dakika iyice karıştırın.
Hamuru önceden yağlanmış baton kalıba alın ve üzerine 1-2 yemek kaşığı sıvı yağ döküp kaşık yardımıyla yayın.
Hamurun üzerini örterek 30 dakika mayalanmaya bırakın.
Pişirme süresi: yaklaşık 50-60 dakika
Pişirme ve servis
Kalıbı fırının orta rafına yerleştirin ve belirtilen sürede üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkardıktan 5 dakika sonra kalıptan alıp soğutma teli üzerinde dinlendirin. Dilimleyip servis yapın.
İçerik ve alerjen detayları bilgi amaçlı olup sürekli güncellenmektedir. Ancak en doğru bilgilere ürün ambalajından ulaşabilirsiniz. Ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir. En güncel bilgi ambalaj üzerinde olup, detaylar için lütfen bizlerle iletişime geçiniz.
Henüz hesabınız yok mu?
Hesap OluşturWhatsApp Destek
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.