
Glutensiz Nokta Bostanlı
Glutensiz Nokta - Bostanlı, Bostanlı, 1794. Sk. 6/C, 35590 Karşıyaka/İzmir
Öncelikle kinoamızın üzerini geçecek kadar oda sıcaklığındaki su ile birlikte ocağın üzerine alıyoruz. ( 1 SB KİNOA için 2 SB SU) Kısık ateşte haşlıyoruz. 15 dakika gibi kısa bir sürede kinoa suyunu çekiyor ve pişiyor. Ayrı bir tavada zeytinyağı ile robotta çektiğimiz soğanı kavuruyoruz üzerine salçaları ilave ediyoruz. Bu karışımı yakmamaya özen gösterin. Daha sonra kinoalarınızı derin bir kabın içerisine alın, üzerine hazırladığınız salçalı soğanlı karışımı dökün ve istediğiniz baharatları damak tadınıza göre ilave edin. Kinoa rengi dönene dek salçayı iyice yedirin ve iyice karıştırın. En son üzerine seçtiğiniz ve bol su ile iyice yıkayıp süzdüğünüz ve kestiğiniz yeşillikleri ilave edin. Yarım limonun suyunu sıkın. Ben nar ekşisi sevdiğim için Nar Ekşisi de döktüm. Afiyet olsun.
Instagram @melomoodfood
Henüz hesabınız yok mu?
Hesap Oluştur