
Glutensiz Nokta Bostanlı
Glutensiz Nokta - Bostanlı, Bostanlı, 1794. Sk. 6/C, 35590 Karşıyaka/İzmir
Kabakları rendeleyip elinle üzerine bastırarak suyunu sık ve süz. Yumurtayı kır, unu yavaş yavaş ekle, karıştır. Doğru kıvama ulaşmadığını düşünüyorsanız bir kaşık daha kinoa unu ekleyebilirsiniz. Diğer malzemeleri de ( yağ hariç) ekle ve karıştır. Ocağın altını orta ateşte açıp tavaya yağdan biraz dök ( zeytinyağını pişirme boyunca kullanacağız, 2 yemek kaşığı totalde tüm pişirme süresi boyunca tavayı yağlamaya yetmeli ). Kaşık yardımıyla şekil vererek karışımımızdan tavaya döküyoruz. Her iki tarafını da iyice pişiriyoruz. Ben piştikten sonra üzerine yoğurt dökerek yemeyi tercih ettim. İnanılmaz doyurucu bir yemek tavsiye ediyorum. Afiyet olsun.
Instagram @melomoodfood
Henüz hesabınız yok mu?
Hesap Oluştur