Glutensiz Yemek Tarifleri

Keto Peynirli Soğan Halkaları!..

Çok pratik, leziz bir tad ile karşılaşacaksınız..

 

Malzemeler:

1 su bardağı kaşar peyniri (ben kaşar ve çedar karışımı kullandım), 1 yemek kaşığı badem unu, 1 yemek kaşığı keten tohumu unu, 1 yumurta, tuz, karabiber, pul biber, sarımsak ve soğan tozu, 1 tane halka halka kesilmiş baş soğan..

 

Hazırlanışı:

Soğan hariç diğer malzemeleri güzelce karıştırın.. Pişireceğiniz kap’a aktarırken(ben bagel kap’ı kullandım), en altta biraz peynir döşeyin, ortasına bir tane soğan halkası yerleştirin, üzerine tekrar peynir karışımı ekleyin.. Bu ölçüden ben de 6 tane çıktı.. Döşeme işlemi bittikten sonra 180 derece fırında 15-20 dakika arası pişirin ve soğumaya bırakın.. Karb miktarı yok denecek kadar az.. Şimdiden deneyeceklere afiyet olsun!..

 

Instagram @turkishketotarifleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir