
Glutensiz Nokta Bostanlı
Glutensiz Nokta - Bostanlı, Bostanlı, 1794. Sk. 6/C, 35590 Karşıyaka/İzmir
Chia tohumu içine su eklenir, 20 dakika dinlendirilir. Kabak ve havuçlar rendelenir, tuz ilave edilir, karıştırılır ve 20 dakika dinlendirililir. Dinlendirme sonrasında suyu süzülür. Suyu süzülen kabak ve havuçlara maydanoz, taze soğan, dereotu, chia tohumu, pul biber, paprika, karabiber, tuz, kinoa unu eklenir, iyice karıştırılır. Fırına vereceğiniz tepsiniz yağlanır ve hazırlanan karışım içine düzgün bir şekilde yerleştirilir. 180’ fırında 40 – 45 dakika pişirilir ve servise hazır.
Instagram: @amateur_sef
Henüz hesabınız yok mu?
Hesap Oluştur